19 Weird Things People Found That Would Baffle Anyone

Curiosities
year ago

People occasionally stumble upon weird objects and are baffled as to what they are intended to be utilized for. However, you can always find experts online who can help you with this difficult process and establish the meaning of even the strangest objects. In this case, the members of the “What is this thing?” community on Reddit have come to solve these mysteries.

We at Bright Side have compiled a list of 19 unique findings whose true purpose may be difficult to identify at first sight.

1. “My wife got this strange object from her grandmother, 10 cm long. She used it when she was younger, but no longer needed it.”

Answer: It’s for stirring drinks.

2. “What are these and what are they for? The girl sitting across from me had them on all her fingers on both hands.”

Answer: Oval finger splints for treating: arthritis, boutonniere deformities, crooked fingers, fractures, hypermobility (Ehlers-Danlos syndrome), lateral deviation, mallet finger, swan neck, trigger finger, and trigger thumb

3. “My girlfriend found these in her dinner. Are they seeds?”

Answer: Those look like harlequin bug eggs.

4. ’’This was surgically removed from my cat’s stomach. It’s rubbery in texture and maybe about an inch long."

Answer: It’s a rubber piece from a cat fountain.

5. “What is this kitchen cabinet used for? It has a pull-out shelf and an outlet inside. It was in the condo my son just bought.”

Answer: It’s a stand mixer.

6. “What is this thing in my classroom? Makes subtle fan-like sounds and changes color on top.”

Answer: AV1 is a personal avatar for children suffering from long-term illness, helping them to continue their education and maintain the normality of daily life despite no longer being able to access mainstream education.

7. “This is a small scoop with alligator clip as the handle. Found it cleaning out the kitchen.”

Answer: A coffee scoop with a bag clip for the coffee bag.

8. “My college sent me this and I have NO CLUE what it’s for.”

Answer: Looks like a germ key. Basically, it allows you to open doors, press buttons, and sign screens without touching them directly.

9. “Heavy metal cubes on the end of the chain with different shapes on each side of the cubes — AA battery for scale”

Answer: Han Solo’s lucky dice

10. “What are these circular metal things on these stairs? I just hit my knee and man, did it hurt.”

Answer: It’s a skateboard prevention device that keeps ’em from grinding on edges.

11. “I found this in the basement rafters of my 100-year-old house. It appears to be 2 marbles or something similar in a hanger.”

Answer: It’s a razor blade sharpener.

12. “From a box of candy-making supplies — about 60 twisted screws are buried in the 4.5-inch-wide piece.”

Answer: It’s for making spun sugar.

13. “Found buried in the closet of a commercial kitchen. What have I got? It’s about 6 inches in diameter.”

Answer: It’s a hamburger press. Here’s an identical one.

14. "Looks to fit in your mouth or roof of the mouth, maybe made of woven medical fabric with thin plastic through the middle.’’

Answer: It’s a turkey caller.

15. “I found this ring in my backyard while doing gardening. After cleaning it, it doesn’t look like a normal ring. Any ideas?”

Answer: This is a mourning ring. The initials belong to a lost loved one.

16. “Got this as a prize in a Christmas cracker with no instructions, just a few sharp hooks.”

Answer: It’s a needle threader.

17. “It came bundled in my order, but I didn’t order this. Opened it without noticing, but it’s hard and murky.”

Answer: Looks like opalite.

18. “Appears to be cotton, wrapped partially in burlap, and secured with steel straps. Hickman, Kentucky is written on the burlap.”

Answer: We had one of these when I was growing up. It was a souvenir from some southern plantation-type place we visited. Just a mini bail of cotton, ready to be shipped off.

19. “What is this fiber/sand ball? Found among thousands like it on a beach in Spain. It weighs almost nothing.”

Answer: It’s a seagrass ball. They are used to have more surface area for bacteria to grow on, and it looks like these could possibly serve the same purpose.

Did you know what the objects in the photographs were used for? Do you have any interesting items at home that you’d like to learn more about?

Preview photo credit aniwrack / Reddit

Comments

Get notifications

That kitchen cabinet with a pullout mixture could be used for your RO Machine (Water Purifier).

-
-
Reply

Related Reads