Bright Side
Bright Side

15 Times People Caught Something Unreal and Wanted an Explanation

The Internet has connected everyone in the world in ways we never could’ve imagined. From being able to know what your friends are doing at all times to having an answer to every question within seconds, there are so many benefits the Internet has. 50 years ago, if we saw a strange object, we would never get an answer. Now, we can just ask strangers on the Internet.

Bright Side found some curious objects that made everyone scratch their heads in confusion — until a kind stranger solved the mystery for us.

1. “A red and clear rubber toy-like thing found on a playground”

Answer: “It’s a Lego part. It is a pair of balloons held by a Lego figure.”

2. “A thumb protector possibly, but for what? Found it at a yard sale.”

Answer: “For shucking clams/oysters? Protects from sharp edges and knife slips.”

3. “Found 4 of these capsules filled with what appears to be metal shavings?”

Answer: “It’s a pill for ruminant animals.”

4. “At an Airbnb in a beach town on the east coast in the US. The kitchen island has these ’indents’ with a handle?”

Answer: “It was part of a hatch door on a barn or a ship.”

5. “A small metal trinket found buried on a rural Missouri farm”

Answer: “It’s a boy scout neckerchief slide.”

6. “Found in the woods in Germany hanging from a tree/bush.”

Answer: “Is hunting allowed? Could be for scent lure.”

7. “2 cars parked on a street, both seem to have T-shirts (or some sort of material) over their wing mirrors, but just on the side facing the road.”

Answer: “It’s to keep birds from attacking the mirrors.”

8. “Hundreds of stainless steel pipes near a damn”

Answer: “They’re breather pipes for a landfill site. Lets out the gasses from decomposing waste buried there.”

9. “These strange dust patterns keep showing up on screens of my apartment windows.”

Answer: “The previous tenant smoked with a fan in the window.”

10. “These little specs on my bed — every time I dust them off, they reappear within 2 hours and I have no idea how.”

Answer: “This is 100% termite droppings. Somewhere above (your bed) I’m sure you’ll find a small dot-sized hole in the ceiling.”

11. “Found in my math teacher’s room — 100 squares with varying patterns and colors. No patterns seem to be the same.”

Answer: “It’s a prime factorization chart and a demonstration of The Sieve of Eratosthenes. Note that primes are of solid distinct color.”

12. “A moon face type thing found buried 6 inches in my yard”

Answer: “It’s probably just a moon face garden decoration.”

13. “This was in my band-aid wrapper instead of a band-aid. Almost rubbery.”

Answer: “Looks like a manufacturing error where that may be the start or end of a production run.”

14. “What is this house in the middle of the ocean?”

Answer: “It’s the Middle Bay Light.”

15. “A little dirt tower that has appeared over the past few days next to my bed”

Answer: “Looks like termites.”

Did you recognize any of these odd objects? Have you witnessed something odd that you never got an explanation for? Share a picture in the comments.

Bright Side/Curiosities/15 Times People Caught Something Unreal and Wanted an Explanation
Share This Article
You may like these articles