Key to open paper towel dispenser
16 People Who Really Needed Some Help Identifying Their Unknown Objects

Mysteries have always been very alluring to people, and psychology has the answer on why this is the case. It’s simply because people’s brains can roam free in any direction they want in order to find the solution. They also use their imagination in a way that is unlike what they usually do in their everyday lives. So, from riddles and visual puzzles to unknown objects, people seem to like a good challenge.
Bright Side loves a good mystery, and these 16 occurrences and objects will satisfy your inner Hercule Poirot.
1. “Small dimpled rubber ball that was thrown at a cyclist. Very squishy and about the size of a paintball.”
Answer: Nerf ball for the Hyper or the Rival.
2. “Stretchy metal bracelet with sharp hanging blade. The bit at the end is sharp and moves on the pin.”
Answer: You put a spool of thread on the bar and put the circle on your wrist, so you can work on needlework or embroidery.
3. “I now own these neon rainbow acrylic mystery sticks I found in the Goodwill bins. Anyone know what I bought?”
Answer: They are colorful mahjong racks.
4. “Cast iron shaft in the marsh on my property”
Answer: It’s the worm and driveshaft out of a 28-29 model AA Ford. Driveshaft and worm likely 6-7 feet long.
5. “Light ’fixture’ I noticed at a restaurant. Appears to be some sort of old machinery.”
Answer: It’s the lift mechanism from a dumb waiter.
6. “Found these glass tubes in the attic of my 100 year old home.”
Answer: Ampules that can be filled with something. They get sealed by melting the glass with a flame.
7. “What is the intended purpose of this very thin, glass covered drawer?”
Answer: It’s a bedside cabinet and it’s to put cups of coffee/ breakfast on, so it doesn’t leave coffee rings/stains on the top.
8. “Metal triangle-shaped hand tool with an offset wooden handle. 5 shallow circle indents on the surface.”
Answer: It’s a Masonic shot glass holder.
9. “Spiky plastic thing”
Answer: Bottle holder for babies bottles. You use it as a drainer after washing them.
10. “It looks like a plastic key of some sort, but with a ridge pattern instead of a normal key pattern.”
Answer: Looks like it could be a ’Zig Zag Waffle Key for Leonardo Versatwin & Kruger toilet paper dispensers’."
11. “Found this at my internship. It is a relatively small, metal plate.”
Answer: Looks like a Witkar key. Even the design in the flat part looks like the company logo.
12. “Found on the beach, it’s solid, and the green casing feels like stone, but is almost a little stretchy when I try to pull at the edges.”
Answer: Could be a capacitor. Looks like the 2 wires can be seen at the bottom.
13. “Weird hollow lens-shaped things stuck together with no pattern. Found on a beach.”
14. “What is this weaved object hanging on the wall of my local pub? I vaguely remember one hanging in my grandparent’s old house.”

Un battipanni, ottimo per minacciare i discoli...
Answer: For beating the dust out of rugs, I believe.
15. “What is this 6-floor tiny tower in the middle of a parking lot, adjacent to a baseball field?”
Answer: They use that whole area for training of all sorts, including high-speed chase training for cops, as well as a firing range.
16. “Old heavy key with ‘GOOD HEALTH’ engraved”
Do you have any mystery objects and need help figuring out what their initial purpose was?
Comments
Related Reads
12 Single Dads Share the Raw Truth Of Being the Only Parent

18 Women That Took Part in Transformation Shows and Became Completely New People

12 Kids Who Left Their Parents Red-Faced After Blurting Out Private Family Matters

I Stopped Training an Intern After She Told Me to, and Now the Truth Came Out

10 Times Kindness Melted the Coldest Hearts

10 Simple Acts of Kindness That Ended Up With a Twist

My Stepdaughter Publicly Insulted Me, So I Taught Her a Lesson

I Sacrificed Everything for My Father, Only to Be Cut Out of His Will, and Faced an Unexpected Truth

My Stepdaughter’s Attitude Needed a Reality Check, And She Got It

15+ Baristas and Waiters Revealed What Customers’ Situations They’ll Remember Until They Retire

My MIL Humiliated Me Before My Wedding Day—So I Gave the Perfect Reply

My Stepdad Threw Me Out With Nothing—Now He Wants a Piece of My Fortune















