it used to keep from cutting off your thumb when cutting up chicken
15 Objects That Have the Strangest Purposes

The Internet has connected people worldwide in amazing ways and has significantly improved our lives. It allows us to stay informed about what our friends are doing at any time and provides quick answers to all our questions. Many decades ago, when we encountered a curious object, finding an explanation was not easy. Nowadays, we can simply ask online, just as the people on this list did, and the answers they received were sometimes mind-blowing.
1. ’’I found this hidden under the floorboards in my boyfriend’s place. Is it what I think it is?’’
Answer: Hmm, it’s used to remove the top of soft-boiled eggs.
2. ’’What is this chain mail partial glove?’’
3. ’’Double-bowl sink with a hole connecting them, the tap does not reach the second bowl. What is it used for?’’
Answer: It is for schools; you can put a sponge there.
4. ’’What are these random glass pieces with no identifiable marks?’’
Answer: A lot of glassblowers turn their left-over bits into paperweights for sale, which is what these look like to me.
5. ’’What is this dial with a chain that goes into the floor of this old house?’’
Answer: My grandmother’s house had these back in the day of the convection flow hot air furnaces. They operated dampers in the hot air ducts to control heat levels in the living spaces.
6. ’’What is this thing found in a bedside drawer? The bottom seems to be of suede/soft leather.’’
Answer: It’s a nail buffer.
7. ’’Both are about the size of a quarter, but red on the top and gold on the bottom. Very lightweight. Made of metal and plastic. What are they?’’
Answer: They are clip-on earrings.
8. ’’My neighbors pointed this camera-looking device at my backyard. What is it?’’

That`s not a camera, That`s Johnny number 5.
Answer: Careful... It seems like your neighbors are fed up of your dog.
9. ’’What is this string and hook in my dorm shower for?’’
10. ’’What are these compartments for on this bottle opener?’’
Answer: They’re extra bottle caps so you can recap your drink.
11. ’’What is the purpose of the vertical slot in this hotel’s bedside table?’’
12. ’’What’s this metal cube with a round gem inside?’’
Answer: It’s a necklace pendant.
13. ’’What’s this roughly 2.5 inches diameter ceramic piece with holes?’’
Answer: It looks like a ceramic flower frog, for arranging flowers.
14. ’’What is this solid metal object in the wall next to the door? It’s located in an old house.’’
Answer: It’s a door bell.
15. ’’Found this in my wife’s drawer. It is what I think it is?’’
To discover more astonishing objects, check this article.
Comments
Related Reads
12 Mystery Objects That Left the Internet Shocked

15 Stories That Prove Kindness Wins Even When Your Heart Is Breaking

12 Moments Where Kindness Found Lonely Hearts Before They Stopped Believing in Happiness

10 Moments That Show How Quiet Kindness, Compassion, and Creativity Can Heal a Broken Heart

10 Real Stories That Remind Us Kindness and Compassion Have No Price Tag

12 Airport Acts of Kindness That Teach Us Compassion and Happiness Always Find You Mid-Flight

12 Moments That Remind Us Children Keep the Light and Happiness Alive in Our Hearts

13 Times Quiet Empathy and Grace Revealed the Wisdom of One Person

10 Moments of Wisdom That Show Why the Strongest Hearts Choose Kindness, Empathy and Forgiveness

10 Fathers Whose Compassion Reached Their Children When Pain Had Already Taken Over in 2026

11 Family Stories Where a Child’s Secret Behavior Had Everyone Worried, From Hidden Coins to a Napping Grandpa

10 Moments of Love That Prove Compassion and Kindness Are Humanity’s Greatest Superpowers (American Edition 2026)














