it used to keep from cutting off your thumb when cutting up chicken
15 Objects That Have the Strangest Purposes

The Internet has connected people worldwide in amazing ways and has significantly improved our lives. It allows us to stay informed about what our friends are doing at any time and provides quick answers to all our questions. Many decades ago, when we encountered a curious object, finding an explanation was not easy. Nowadays, we can simply ask online, just as the people on this list did, and the answers they received were sometimes mind-blowing.
1. ’’I found this hidden under the floorboards in my boyfriend’s place. Is it what I think it is?’’
Answer: Hmm, it’s used to remove the top of soft-boiled eggs.
2. ’’What is this chain mail partial glove?’’
3. ’’Double-bowl sink with a hole connecting them, the tap does not reach the second bowl. What is it used for?’’
Answer: It is for schools; you can put a sponge there.
4. ’’What are these random glass pieces with no identifiable marks?’’
Answer: A lot of glassblowers turn their left-over bits into paperweights for sale, which is what these look like to me.
5. ’’What is this dial with a chain that goes into the floor of this old house?’’
Answer: My grandmother’s house had these back in the day of the convection flow hot air furnaces. They operated dampers in the hot air ducts to control heat levels in the living spaces.
6. ’’What is this thing found in a bedside drawer? The bottom seems to be of suede/soft leather.’’
Answer: It’s a nail buffer.
7. ’’Both are about the size of a quarter, but red on the top and gold on the bottom. Very lightweight. Made of metal and plastic. What are they?’’
Answer: They are clip-on earrings.
8. ’’My neighbors pointed this camera-looking device at my backyard. What is it?’’

That`s not a camera, That`s Johnny number 5.
Answer: Careful... It seems like your neighbors are fed up of your dog.
9. ’’What is this string and hook in my dorm shower for?’’
10. ’’What are these compartments for on this bottle opener?’’
Answer: They’re extra bottle caps so you can recap your drink.
11. ’’What is the purpose of the vertical slot in this hotel’s bedside table?’’
12. ’’What’s this metal cube with a round gem inside?’’
Answer: It’s a necklace pendant.
13. ’’What’s this roughly 2.5 inches diameter ceramic piece with holes?’’
Answer: It looks like a ceramic flower frog, for arranging flowers.
14. ’’What is this solid metal object in the wall next to the door? It’s located in an old house.’’
Answer: It’s a door bell.
15. ’’Found this in my wife’s drawer. It is what I think it is?’’
To discover more astonishing objects, check this article.
Comments
Related Reads
16 True Stories That Prove Even a Luxury Hotel Can Surprise You With Something Better Than You Paid For

13 Stories That Teach Us a Little Wit and Quick Thinking Can Turn Any Awkward Situation Into a Good Story

12 Moments of Wisdom That Prove Real Strength Looks Like Kindness, Compassion and Forgiveness

10 Moments That Remind Us Children’s Words Can Carry More Wisdom and Empathy Than We Expect

10 Real-Life Stories That Prove Justice Always Finds a Way, Even After Years of Silence

10 Gardening Moments That Prove Small Things Can Bring Hope Back Into Our Lives

13 Heartwarming Stories That Remind Us Family Isn’t Just a Name — It’s the Warmth We Carry for a Lifetime

15 Family Moments That Teach Us Why Quiet Kindness and Compassion Says More Than an Apology

15+ True Gift Stories That Prove the Most Meaningful Presents Are Always the Ones That Show Someone Was Paying Attention

16 Family Stories Where Help Came From an Aunt, a Teenage Nephew, and Even the Husband Who Couldn’t Stand the Cat

10 Real-Life Acts of Kindness and Generosity That Can Make Even the Toughest Hearts Believe in Humanity Again

13 Times Strangers Became Superheroes Through Simple Acts of Empathy and Kindness














