it used to keep from cutting off your thumb when cutting up chicken
15 Objects That Have the Strangest Purposes

The Internet has connected people worldwide in amazing ways and has significantly improved our lives. It allows us to stay informed about what our friends are doing at any time and provides quick answers to all our questions. Many decades ago, when we encountered a curious object, finding an explanation was not easy. Nowadays, we can simply ask online, just as the people on this list did, and the answers they received were sometimes mind-blowing.
1. ’’I found this hidden under the floorboards in my boyfriend’s place. Is it what I think it is?’’
Answer: Hmm, it’s used to remove the top of soft-boiled eggs.
2. ’’What is this chain mail partial glove?’’
3. ’’Double-bowl sink with a hole connecting them, the tap does not reach the second bowl. What is it used for?’’
Answer: It is for schools; you can put a sponge there.
4. ’’What are these random glass pieces with no identifiable marks?’’
Answer: A lot of glassblowers turn their left-over bits into paperweights for sale, which is what these look like to me.
5. ’’What is this dial with a chain that goes into the floor of this old house?’’
Answer: My grandmother’s house had these back in the day of the convection flow hot air furnaces. They operated dampers in the hot air ducts to control heat levels in the living spaces.
6. ’’What is this thing found in a bedside drawer? The bottom seems to be of suede/soft leather.’’

Fingernail buffer 100%
I think it is from a gramophone, used to gently brush off dust from a vinyl whilst spinning vefore playing it.
nail buffer. part of a vanity set.
Answer: It’s a nail buffer.
7. ’’Both are about the size of a quarter, but red on the top and gold on the bottom. Very lightweight. Made of metal and plastic. What are they?’’
Answer: They are clip-on earrings.
8. ’’My neighbors pointed this camera-looking device at my backyard. What is it?’’

That`s not a camera, That`s Johnny number 5.
Answer: Careful... It seems like your neighbors are fed up of your dog.
9. ’’What is this string and hook in my dorm shower for?’’
10. ’’What are these compartments for on this bottle opener?’’
Answer: They’re extra bottle caps so you can recap your drink.
11. ’’What is the purpose of the vertical slot in this hotel’s bedside table?’’
12. ’’What’s this metal cube with a round gem inside?’’
Answer: It’s a necklace pendant.
13. ’’What’s this roughly 2.5 inches diameter ceramic piece with holes?’’
Answer: It looks like a ceramic flower frog, for arranging flowers.
14. ’’What is this solid metal object in the wall next to the door? It’s located in an old house.’’
Answer: It’s a door bell.
15. ’’Found this in my wife’s drawer. It is what I think it is?’’
To discover more astonishing objects, check this article.
Comments
Related Reads
13 Moments That Prove Kindness and Compassion Are the Foundation That Lifts Us With Happiness in Hard Times

10 Real Stories That Show How Kindness and Compassion Can Bring Light and Happiness to Difficult Moments

12 Handmade Gifts That Teach Us Every Craft Carries a Piece of Someone’s Kind Heart

15 Acts of Kindness That Teach Us Compassion Still Brings Lonely Hearts Back to Happiness

10 Moments When Empathy, Discipline, and Community Spirit Proved the Strength of Human Connection

12 Moments That Prove Kindness and Empathy Can Turn Loneliness Into Human Connection

15 Real Animal Shelter Moments That Prove Strong Compassion Always Guides Rescue Dogs and Cats Home to Happiness

10 Acts of Love and Kindness That Can Make the World Feel a Little Brighter

12 Real Acts of Kindness Teaching Us Why Tender Compassion Is Still What Leads Heavy Hearts to Happiness

10 Moments That Teach Us Kindness Is Still the Quiet Superpower That Rebuilds Broken Hearts

10 Moments That Teach Us Kind Hearts Choose Kindness and Wisdom Over Anger in Tough 2026

20 Stories That Remind Us the Smallest Things Our Parents Did Were Always the Ones That Stayed the Longest













