Excellent location
15+ People Who Found Bizarre Things and Realized They Needed to Call in Experts

You never know what you might find when you explore the world around you. Some have discovered amazing and weird things that left them baffled and curious. Today we share bizarre things people came across and realized they needed to call the internet detectives to help them solve the mystery.
1. “An oblong wooden object with grooves and a hole in it. It came in a box with a grain mill but doesn’t belong to the machine.”
Answer: “It looks almost like a massive honey dipper.”
2. “What is this wooden spoon-like thing?”
3. “Porcelain cookware by Maxwell & Williams. What is it?”
4. “What is this flaccid orange hammer?”
Answer: “I think it’s a baseball tee for training hitters that tend to drop their swing. The little cup thing is installed upside down but would be used to hold the ball.”
5. “My partner went to an estate sale and came home with an old tin full of these things.”
6. “I just moved, and this dial is in my master bathroom.”
Answer: “This is a humidistat. The RH% is relative humidity.”
7. “The object, I believe, is brass. Has 3 little feet and a stamp on the bottom that says ’CELESTE.’”
Answer: This is a lipstick holder.
8. “The new bra I bought online has a ’microchip’ inside of it.”
Answer: “This seems to be new age healing stuff, like the magnetic bracelets and such.”
9. “A tiny camera or some sort of detector on the ceiling? Found in a waxing salon.”
Answer: “It’s an indicator to show that the light has a battery backup in case of an emergency and that it’s fully charged.”
10. “Someone brought this into a friend’s antique shop...”
11. “A small, round thumbs-up clip of sorts”
Answer: “It’s a phone stand.”
12. “A small metallic object — its age is unknown, but possibly an antique.”
Answer: “It is a drafting pen for drawing interrupted (dotted/dashed) lines.”
13. “Someone gave this to my friend. It’s metal with a plastic round knob/thing coming out of it and a plastic handle. What is this?”
Answer: It’s a 1920s electric massager.
14. “What is this thing on the bar counter at work?”
Answer: “It’s an old-fashioned countertop bottle opener.”
15. “My grandma was up for a walk and she found this strange wristwatch in the grass.”
Answer: “It appears to be a wrist remote for a GoPro-style video camera.”
16. “A large chunk of metal, weighs quite a bit in your hand and hasn’t changed in color in decades.”
Answer: It’s a cuneiform tablet available as a souvenir at the Louvre, among other museums.
Check out these additional articles featuring strange discoveries that were solved by internet detectives:
Comments
Related Reads
14 People Who Should’ve Thought About Their Tattoos More Carefully

14 Unexpected Moments From Our Favorite Movies That We Didn’t Notice at All

11 Regular Things It’s Better Not to Talk About Online

Test: Guess the Disney Movie Using Emojis Only

I Refuse to Follow My Sister’s Outrageous Rule—And It Sparked a Family Drama

10 Stories That Prove Kindness Costs Nothing Yet Heals Everything

I Finally Blocked My Overbearing Mother-in-Law, I Didn’t Expect Her Petty Revenge

10+ Moments That Remind Us Kindness Costs Nothing but Changes Everything

I Finally Drew the Line With My Arrogant Son-in-law—He’s Not Welcome on Our Vacation

My Husband Got Another Woman Pregnant, but Refuses to Give Me a Divorce

10 Stories That Prove Kindness Is the Most Powerful Force

I’m the Only Vegan at My Son’s Wedding, and Being Charged Extra for My Meal Was Too Much
















