I would buy it from you - this is a yarn winder for knitting and it's old.
15 Weird Objects That Can Puzzle Almost Everyone

Almost 2 million people follow the Reddit community “What is this thing.” Some users publish their photos of weird things there, others try to guess what the thing is in the photos.
At Bright Side, we decided to test our logic and knowledge. And, honestly speaking, it wasn’t very easy to guess the purpose of the majority of the objects in the photos.
1. “I found this thing in my basement. I have no idea what it is.”
2. “What is this?”
Answer: “Today is my birthday and I turned 55. But nothing made me feel older than seeing this post and knowing immediately what these were. Flash bulbs. Oh my God, I’m so old.”
3. Vintage furniture with an unclear purpose
Answer: It’s a rack for newspapers and magazines.
4. “I found this flat spoon-sized racket with a king handle.”
5. “I found this on a film set, no one knows what this is.”
Answer: It’s a handle attachment for a commercial blower vacuum.
6. “I found this in our new house on the top landing banister rail. Seems like it’s meant to hold something but not sure what it is?”
Answer: It looks like a hair dryer holder. But it’s unclear why the previous owners chose such a strange place for it.
7. “I found this in a random box of kitchen supplies.”
Answer: It’s to slice bread.
8. “What is this rainbow bar on top of cardboard boxes, like cereal?”
Answer: It is some kind of a printer’s check. If one of the colors is missing or the wrong color, the whole print does not pass quality control.
9. “I inherited this 10 years ago and I just found out it opens. Why?”
Answer: This is a perfume bottle.
10. “My grandma is getting rid of a bunch of old silverware. I wonder what this is?”
Answer: It’s a sugar scuttle.
11. “I found this at an old decommissioned salmon canning facility.”
Answer: It cleans the chimney.
12. “What is this small metal thing?”
Answer: It’s an antique lipstick tube.
13. “What is this attachment on the shower wall in our apartment? It looks too wide to hold soap.”
Answer: It’s a soap dish/sponge holder.
14. “I found this hanging in the basement of our new house. Google has been zero help!”
Answer: It’s a horse brass strap, they hang off horse tack for decoration.
15. “I found this under my bed, it must’ve belonged to the last au pair. What is this thing?”
Answer: It’s an orchestral conductor’s baton.
Have you ever found objects that still remain a mystery to you? Tell us in the comments below.
Comments
Related Reads
10+ Reasons Why Everyday Things Look the Way They Do

15+ Crazy Photos That Leave You Saying, “What the Heck Is Going On Here?!”

10+ Celebrities We Didn’t Know Had a Lot of Children

12 Real Moments That Made People Rethink the Relationships They Trusted

10 Moments That Prove Kindness and Empathy Still Bring People Together in 2026

12 Animal Shelter Moments That Prove the Smallest Acts of Kindness Can Create the Biggest Bonds

10 Moments of Rare Kindness That Prove the Strongest Hearts Choose Love and Empathy, Even When Life Is Tough

13 Heartfelt Family Stories That Prove Kinship Brings Hope Back Home

13 Acts of Wisdom That Prove Quiet Love Still Carries the Heaviest Hearts Back Home in 2026

12 Acts of Quiet Compassion That Still Bring Hope and Light to Heavy Hearts in 2026

10 Moments That Teach Us Kindness From the People We Love Fills Our Hearts With Happiness

28 Happy Couples Who Show Their Love in Actions, Not Words
















