Excellent location
15+ People Who Found Bizarre Things and Realized They Needed to Call in Experts

You never know what you might find when you explore the world around you. Some have discovered amazing and weird things that left them baffled and curious. Today we share bizarre things people came across and realized they needed to call the internet detectives to help them solve the mystery.
1. “An oblong wooden object with grooves and a hole in it. It came in a box with a grain mill but doesn’t belong to the machine.”
Answer: “It looks almost like a massive honey dipper.”
2. “What is this wooden spoon-like thing?”
3. “Porcelain cookware by Maxwell & Williams. What is it?”
4. “What is this flaccid orange hammer?”
Answer: “I think it’s a baseball tee for training hitters that tend to drop their swing. The little cup thing is installed upside down but would be used to hold the ball.”
5. “My partner went to an estate sale and came home with an old tin full of these things.”
6. “I just moved, and this dial is in my master bathroom.”
Answer: “This is a humidistat. The RH% is relative humidity.”
7. “The object, I believe, is brass. Has 3 little feet and a stamp on the bottom that says ’CELESTE.’”
Answer: This is a lipstick holder.
8. “The new bra I bought online has a ’microchip’ inside of it.”
Answer: “This seems to be new age healing stuff, like the magnetic bracelets and such.”
9. “A tiny camera or some sort of detector on the ceiling? Found in a waxing salon.”
Answer: “It’s an indicator to show that the light has a battery backup in case of an emergency and that it’s fully charged.”
10. “Someone brought this into a friend’s antique shop...”
11. “A small, round thumbs-up clip of sorts”
Answer: “It’s a phone stand.”
12. “A small metallic object — its age is unknown, but possibly an antique.”
Answer: “It is a drafting pen for drawing interrupted (dotted/dashed) lines.”
13. “Someone gave this to my friend. It’s metal with a plastic round knob/thing coming out of it and a plastic handle. What is this?”
Answer: It’s a 1920s electric massager.
14. “What is this thing on the bar counter at work?”
Answer: “It’s an old-fashioned countertop bottle opener.”
15. “My grandma was up for a walk and she found this strange wristwatch in the grass.”
Answer: “It appears to be a wrist remote for a GoPro-style video camera.”
16. “A large chunk of metal, weighs quite a bit in your hand and hasn’t changed in color in decades.”
Answer: It’s a cuneiform tablet available as a souvenir at the Louvre, among other museums.
Check out these additional articles featuring strange discoveries that were solved by internet detectives:
Comments
Related Reads
My MIL Humiliated Me in Public, but My Honest Reply Left Everyone Speechless

I Refuse to Follow My Sister’s Outrageous Rule—And It Sparked a Family Drama

My DIL Erased Me From Family Photos, So I Made Sure She Regretted It

I Refused to Take In My Ex-Husband’s Affair Child, I’m Not a Nanny

My Boss Cheated Me About My Bonus, but I Had the Last Laugh

My Parents Secretly Drained My Entire Savings Account—Then I Turned the Tables on Them

I Suspected My Husband Was Cheating With His Receptionist—So I Set a Trap

I Excluded My MIL From Our Family Photo, Even Though She’s Always Been There for Us

12 Stories That Prove Single Parents Truly Are Superheroes Without Capes

My Daughter Pretended I Passed Away — the Truth Broke Me

10 Stories That Prove Kindness Is the Ultimate Superpower

10 Real Stories With Twists So Dark, They Put Hollywood Movies to Shame
















